Спостерігачі Enemo поспілкувалися з нашоукраїнцями

Заступник керівника Чернівецького обласного виборчого штабу Союзу патріотичних сил «Наша Україна» Михайло Павлюк зустрівся з міжнародними спостерігачами організації ENEMO (Європейська організація з моніторингу за виборами). 
Богдан Лазар та Марксген Боксгі цікавилися думкою нашоукраїнців щодо закону про вибори, термінами виборчої  кампанії, можливостей влади в ході передвиборчої агітації (використання адмінресурсу), оцінкою меж виборчих округів у Чернівецькій області.
— Найважливіше те, що ми завжди підтримували міжнародні організації, які підтримують в Україні демократичний, європейський виборчий процес. ENEMO працюють не тільки напередодні виборів, а й в день голосування на виборчих дільницях, створюючи впливовий механізм стримування для потенційних порушників виборчого процесу, — підвів підсумок зустрічі Михайло Павлюк.
Роботу під час виборів до українського парламенту-2012 ця організація завершить двома звітами (попереднім та остаточним), які можна буде прочитати на офіційному сайті ENEMO.   

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте