"Наша Україна" закликає відмовитися від партійної символіки в День Незалежності

Союз патріотичних сил «Наша Україна»
Відкрите звернення до керівників та членства державницьких партій та громадських організацій Буковини


Незабаром весь український народ відзначатиме своє найбільше державне свято – День Незалежності України. Це свято, як і інші державні свята, повинні гуртувати та надавати наснаги у становленні Державності України, а не розділяти українців за партійними, релігійними, мовними тощо уподобаннями.

Обласні учасники СПС «Наша Україна» (НСНУ, «Просвіта», «Меморіал», «Союз українок», «Союз офіцерів України», КУН, УНП) вирішили відмовитися від партійної символіки під час відзначення Дня Незалежності України, натомість проводити свої заходи під синьо-жовтими прапорами.

Закликаємо Вас долучитися до цієї ініціативи.

Один Бог! Одна Україна! Одна мова! Один прапор!
Слава Україні! Героям слава!

4 коментарі

Святослав Вишинський
Коментар модератора: на всякий випадок нагадуємо, що згідно Правил блогової мережі «ВКурсі» допускається публікація виключно матеріалів власного авторства або ж із коментарем від автора блогу. Якщо Ви маєте стосунок до прес-служби — то все в рамках чинних Правил.

Коментар користувача: якщо СПС «Наша Україна настільки деполітизує власну акцію, наголошуючи на відсутності партійної символіки, то чим викликана особлива заява з особливим переліком політичних сил, у якій цей факт спеціально підкреслюється? Чи не для того, щоб підкреслити „через непідкреслення“ новий передвиборчий бренд?
Микола Гуцуляк
Це правильно. Але такі кроки потрібно робити завжди, а не тільки перед виборами.
Михайло Павлюк
Святе, ну при чому тут політизація? Це захід організовний Народним Домом у Чернівцях. Увага — 20-тий рік поспіль !!!!!.. А Роман розмістив звернення від однієї з патріотичних правоцентристських партій (блоку партій), яка прийде на покладання квітів до пам'ятика Буковинського куреня, куди далеко не всі ходять. А як раз хтось там прийдуть, то «тичать» свою атрибутику, яка у цей день на думку однієї з партій не умісна. Тут не має «власна акція». І разом з тим — це пропозиція. Є інші, давайте інші «у студію».
Приходьте до Народного Дому!
Олег Тудан
Почему один бог? Какой? Какой из них, точнее?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте